Kies uw locatie

Telefonisch spreekuur

U kunt bij de praktijkassistente een afspraak maken voor het terugbelspreekuur van de huisarts. U belt dan de assistente voor 12:00 uur. De huisarts belt u dan op het afgesproken tijdstip terug.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, van 08:00-12:30 uur en 14:00-17:00 uur.

U dient altijd vooraf een afspraak te maken.

U kunt de praktijk bellen voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 8:00 en 12:00 uur.  Indien u dezelfde dag nog langs wilt komen verzoeken wij u voor 10:00 uur te bellen.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht. De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak,  we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wij verzoeken u bij verhindering uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Indien u niet tijdig afzegt, wordt dit bij u in rekening gebracht. Deze kosten worden u niet vergoed door de verzekering.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Voor het aanvragen van huisbezoeken op dezelfde dag belt u voor 10:00 uur.

stethoscoop huisarts